Schoonheidssalon Meta te Leeuwarden
Schoonheidssalon Leeuwarden
Schoonheidssalon Meta te Leeuwarden

Over mij

Ik stel mij graag even aan je voor. Ik ben Meta kooij, en ruim 15 jaar met heel veel plezier en passie werkzaam als schoonheidsspecialiste in mijn eigen schoonheidssalon aan huis aan de Euterpestraat 22 in Leeuwarden in de mooie wijk Westeinde.

Omdat het leven al druk genoeg is, is het wel eens fijn om even tijd voor jezelf vrij te maken en alle drukte en stress van je af te laten glijden. Jij bent dan ook welkom in mijn heerlijke comfortabele stoel in mijn kleine gezellige laagdrempelige schoonheidssalon in Leeuwarden.

Gevoelige, droge huid

Omdat ik zelf een droge, gevoelige huid met onzuiverheden heb ben ik op zoek gegaan naar 100% natuurzuivere, biologische cosmetica producten. Ik vind het belangrijk om natuurzuivere producten voor mijn huid te gebruiken. Dit om huidproblemen te voorkomen. In mijn schoonheidssalon werk ik met de puurste producten van Nouvital, Joink en Spa Salonne pro. Deze producten kun je ook vinden in de webshop.

Cursus

Om op de hoogte te blijven heb ik door de jaren heen verschillende workshops en cursussen gevolgd. Sinds september 2021 ben ik de opleiding voeding en huid gaan volgen. Deze opleiding geeft mij meer inzicht in de huid en wat voeding met de huid kan doen. Zo kan ik de klant beter van huidverzorgingsadvies voorzien.

Bijzondere gezichtsbehandelingen

Schoonheidssalon Meta in Leeuwarden onderscheidt zich door een aantal bijzondere behandelingen. Hierbij kun je denken aan aloë vera en detox gezichtsbehandelingen. Hierbij staat huidverbetering en ontspanning centraal.


Passie

Bij het geven van gezichtsmassages ligt mijn passie. Ik vind het dan ook heerlijk om een klant in de watten te mogen leggen en deze even weg te laten dromen en zich te laten verzorgen.

Even tijd voor jezelf...


Gezichtsbehandeling gevoelige huid

In mijn schoonheidssalon kun je ook terecht voor (gevoelige) huid- en voedingsadvies, harsen, wenkbrauwen en wimpers verven en heerlijke ontspannende gezichtsmassages. Dit alles voor een betaalbare prijs.

Webshop Winkeltje van Meta

Naast mijn schoonheidssalon heb ik in 2020 het winkeltje van Meta hebbies en beauty geopend. In het winkeltje vindt je naast de huidverzorging ook brievenbuscadeautjes, hebbies en kaarten.

Ik hoop je gauw te mogen verwelkomen in mijn schoonheidssalon.

Beauty groet,

Schoonheidsspecialiste Meta Kooij

 
Gezichtsmassage van schoonheidssalon Meta in Leeuwarden

Nouvital