Pedicure Lucy en Schoonheidssalon Meta in Leeuwarden!

Gun uzelf een moment van pure verwennerij en geniet van de harmonie tussen
Schoonheidssalon Meta en Pedicure Lucy in de Euterpestraat, Leeuwarden.
 

 
Schoonheidssalon Meta te Leeuwarden
 
 
Welkom

bij de samenwerking tussen Schoonheidssalon Meta en Pedicure Lusy in de Euterpestraat 18 en 22, Leeuwarden!

Bent u op zoek naar een oase van ontspanning en complete verzorging voor uw huid en voeten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Schoonheidssalon Meta en Pedicure Lusy hebben de handen ineengeslagen om u een unieke ervaring te bieden.

Pedicure Lusy is uw specialist als het gaat om de gezondheid en het welzijn van uw voeten. Met haar uitgebreide kennis en expertise biedt Lusy professionele pedicurebehandelingen die uw voeten in topconditie houden.

Of je nu last hebt van eelt, likdoorns, ingegroeide nagels of andere voetproblemen, Lusy zorgt voor een doeltreffende en verzorgende oplossing. Uw voeten verdienen de beste zorg, en dat is precies wat Lusy biedt.


Schoonheidssalon Meta

is jouw specialist in ontspanning, 'me time', gezichtsmassages en pure huidverzorging. Wij begrijpen het belang van momenten van rust en ontspanning in ons drukke leven. Daarom bieden wij een breed scala aan behandelingen die gericht zijn op het creëren van een ontspannen en verkwikkende ervaring.

Gun jezelf een moment van rust en ontspanning in deze drukke tijd. Laat je verwennen en verzorgen, zodat je weer helemaal kunt opladen.

Samen staan we klaar om jouw voeten en huid in optimale conditie te brengen en je een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak bij Pedicure Lucy en Schoonheidssalon Meta kun je eenvoudig contact met ons opnemen.