Shampoo en Body Bars.

Beter voor het milieu, goed voor je haar en body!

 
 

Shampoo Bar

Voor ieder haar en huidtype is er een geschikte Shampoo en body Bar.

Eén Shampoo en body Bar vervangt 3 plastic flessen en gaat gemiddeld 80 wasbeurten mee.

Shampoo en body Bars zijn milieuvriendelijker en (omgerekend) goedkoper dan de meeste reguliere shampoos.

Samen kunnen we zorgen voor minder onnodig plastic gebruik.

Shampoo Bars is opgericht door een kleine groep mensen die een stap willen zetten naar een schonere wereld, een groener morgen.

Ons doel is om het gebruik van plastic (shampoo) flessen te minderen.

 

Shampoo bar Kokos

 

Body bar meloen

 
 

Shampoo bar zakje

 
 

Shampoo bar Jasmijn

 
 
Wat zijn Shampoo Bars?

Een Shampoo Bar kan je ook omschrijven als een haarzeep. In plaats van een vloeibare substantie hebben de shampoobars een solide structuur. Ze zien eruit als een stukje zeep maar bevatten de elementen van een natuurlijke shampoo. Het reinigt en verzorgt het haar op een milde manier.

De shampoobars gaan gemiddeld 80 wasbeurten mee en bestaan uit natuurlijke ingrediënten.

Daarnaast zijn ze ook nog eens milieuvriendelijker omdat er geen plastic fles omheen zit. Dat is mooi meegenomen, toch?

Shampoo Bar: goed voor je haar én het milieu

Shampoo Bars worden steeds populairder. Niet gek, want ze hebben genoeg voordelen. Bovendien zijn deze shampoos in veel verschillende soorten verkrijgbaar. Van een shampoo tegen vet haar tot en met een anti-roos shampoo.

Ook voor jouw haartype is er een geschikte Shampoo Bar. Ontdek daarom snel waarom een Shampoo Bar dé vervanger is voor de traditionele shampoo in plastic fles.


 

Shampoo bar

Shampoo Bar bewaar blikje

Bamboe zeepschaaltje

 
Welke ingrediënten zitten er in een Shampoo Bar?

Shampoo Bars bestaan grotendeels uit natuurlijke ingrediënten. Reguliere shampoo schuimt vaak door agressieve reinigers zoals SLS of SLES.

Het hoofdbestandsdeel in onze Shampoo Bars is een milieuvriendelijke en milde schuimvormer gemaakt uit kokosolie. Elke Shampoo Bar heeft zo zijn eigen specifieke ingrediënten en extracten voor bepaalde werkingen. Denk aan een solid shampoo voor de gevoelige hoofdhuid, hierin zit bijvoorbeeld tea tree olie verwerkt.

Wil je een natuurlijke shampoo tegen vet haar? Neem dan bijvoorbeeld Shampoo Bar Citroen. Het kastanje extract gaat vette lokken tegen. Heb je last van pluizig haar? Dan ga je voor een shampoo tegen droog haar. Kies een shampoo bar met bijvoorbeeld honing of mango kokos. Deze ingrediënten helpen je weer aan een gezonde en mooie haardos.

Leuk detail; alle Shampoo Bars worden zorgvuldig met de hand gemaakt in Nederland.

Shampoo Bar Jasmijn

 

Body bar lavendel

 
Body Bars

Een Body Bar is een lichaamszeep in vaste vorm en vervangt douchegel uit een plastic fles.

Je huid heeft dagelijks veel te lijden. Direct zonlicht, luchtverontreiniging of andere externe factoren kunnen je huid uitdrogen en beschadigen.

Het is verstandig om je huid regelmatig te reinigen en verzorgen met een niet-agressief reiniging product zoals een Body Bar.

Hoe gebruik je een Body Bar?

Een Body Bar vervangt je vloeibare showergel uit plastic fles.

Gebruik onder de douche, maak de Bar nat en laat het opschuimen tussen je handen. Gebruik de Bar direct op je huid of in een Shampoo Bar zakje of washandje.

Hoe lang gaat een Body Bar Mee?

Een Body Bar staat gelijk een 3 showergel flessen. 
Hoe bewaar je een Body Bar?

Met het bamboe zeepschaaltje kun je optimaal gebruik maken van je Body Bar. Hij heeft drie openingen, zodat de bar kan uitlekken. Hierdoor droogt je Body Bar sneller en gaat deze langer mee.

Op Vakantie

Mee op reis of bewaren? Dan is een opbergblikje ideaal! Laat je Body Bar altijd even goed drogen voordat je hem opbergt in het blikje, zo kan je optimaal gebruik blijven maken van je Shampoo Bar.

 

Bamboe zeepschaaltje