Rimke de Groot training continu klanten uit je website. Ik help jou online.

Trainingen

Continu klanten uit je website

Naast dat ik veel cursussen volg voor mijn schoonheidssalon om op de hoogte te blijven is er nog mijn website. En tja hoe pak je dit nu eens goed aan. Om bijvoorbeeld goed gevonden te worden in Google? Hoe schrijf je nu een leuke tekst? Of een blog? Ik ben terecht gekomen bij Rimke de Groot van het bedrijf Ik help jou online. Hier volg ik de super leuke training continu klanten uit je website.

Wat leer je?

In deze training leer je op een laagdrempelige manier hoe je teksten voor je website schrijft, een goede opbouw van je website, hoe je zoekwoorden en zoektermen vindt en verzamelt voor je website en je website optimaliseren. De training is super leuk om te doen.

Daarnaast krijg je in deze training ook modules over e-mailmarketing en funnels maken en een weggever bedenken om je maillijst te laten groeien.

Facebook groep

Bij de trainingen van Rimke zit ook een leuke Facebookgroep met de deelnemers, waarmee je je netwerk meteen leuk uitbreidt. In de Facebookgroep is wekelijks een vragenuurtje waar je al je vragen over de trainingen kunt stellen en ook veel kunt leren van de vragen van anderen.

Ik heb dankzij deze training veel geleerd over SEO en mijn website geoptimaliseerd. Dankzij de life time toegang tot de training kan ik nog regelmatig de lessen bekijken en doornemen en werk ik op die manier mijn website steeds weer bij.

Super leuk

Ik vind het een super leuke prettige training. Je kunt gewoon thuis via zoom de training volgen. Of het later terug kijken wanneer het jouw uitkomt. Je leert ander vrouwen kennen over heel de wereld met verschillende bedrijven. En omdat je meestal alleen in je bedrijf werkt is het erg fijn om te horen hoe andere vrouwen nu hun bedrijf aanpakken. Daarnaast staat Rimke altijd voor je klaar met goede oplossingen en tips voor je website. Zelfs als je het echt even niet meer weet. En dat helpt echt.